Menu
Your Cart

Стандартни (класически) торти

К 201 ТОРТА ПИСТАЧИО К 201 ТОРТА ПИСТАЧИО
Най-търсена
Изработена от блат с шам фъстък, крем бял мус, шоколадова заливка и поръсена с парченца шам фъстък.За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, зърнени култу..
55,00 лв.
Изработена от шоколадово-бадемов блат, шоколадов мус, сладко от кайсии и залята с фин шоколадов ганаш. За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, зърн..
55,00 лв.
Изработена от блат шоколадово брауни, крем шоколадов мус и млечна шоколадова заливка. За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, зърнени култури съдър..
55,00 лв.
К 204 ТОРТА ТРИЛОГИЯ К 204 ТОРТА ТРИЛОГИЯ
Най-търсена
Изработена от шоколадово брауни блат и три вида мусов крем - бял, млечен и натурален. За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, зърнени култури съдър..
55,00 лв.
Изработена от белтъчено-орехов блат, шоколадов крем ганаш и шоколадова заливка.За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа.Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, зърнени култури съдържащи глутен...
55,00 лв.
К 206 ЯПОНСКА ТОРТА К 206 ЯПОНСКА ТОРТА
Най-търсена
Изработена от целувчен блат, два вида крем - шоколадов и ванилов мус, филирани бадеми и поръсена с какао и пудра захар. За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и прод..
55,00 лв.
Изработена от ванилово кокосов блат, ванилов крем с бял шоколад и кондензирано мляко, кокосови стърготини и бадемов крокант. За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и..
55,00 лв.
К 208 МАЛИНОВА ТОРТА К 208 МАЛИНОВА ТОРТА
Най-търсена
Изработена от пандишпанов блат с шам фъстък, бял шоколадов мус, малиново сладко и залята с малинов сироп. За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, з..
55,00 лв.
Изработена от целувчен блат, яйчен крем с краве масло, кондензирано мляко, бял шоколад. Тортата може да се изработи само за 10 парчета. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, зърнени култури съдържащи глутен...
55,00 лв.
Изработена от блат шоколадово брауни, крем шоколадов мус, лешници и млечна шоколадова заливка. За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, зърнени култ..
55,00 лв.
Изработена от меден блат, заквасена сметана, сладко от боровинки  и орехи. За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, зърнени култури съдържащи г..
55,00 лв.
Изработена от блат червено кадифе и крем маскарпоне. За повече от 40 парчета, тортата може да се изработи на два етажа. Тортите се доставят с придружаващ сертификат за качество!Алергени: Мляко и млечни продукти, яйца и продукти от тях, зърнени култури съдържащи глутен...
55,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 17 резултата (2 страници)
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“